Pasta de ton cu fasole rosie
Aceasta salata/crema/pate, este un aperitiv minunat, usor de facut si foarte rapid, sa nu mai vorbim despre gust. Imi place foarte mult combinatia de ton cu fasole si cu ceapa, combin aceste ingrediente chiar si cu salata verde, gasiti aici o retea de salata verde cu ton si fasole.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 conserve de ton de 80 gr.
- 1 conserva de fasole rosie
- 1 ceapa medie
- 1-2 linguri de maioneza
- sare
1. Fasolea se scurge si se clateste cu apa rece apoi se paseaza cu furculita sau cu ustensila pentru facut piure.
2. Tonul se scurge de ulei si se adauga peste fasolea pasata.
3. Ceapa se curata si se taie marunt si se adauga si ea peste fasole si ton.
4. Peste toate aceastea adaugati cele doua linguri de maioneza si sare dupa gust.
Salata e gata, iar daca o faceti cu fasole alba poate merge si putin patunjel verde tocat marunt, pentru un efect de culoare. Merge foarte bine cu paine prajita si sigur va fi pe gustul tuturor.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu